Guide → Vilken Proteinbar Är Nyttigast?

Vi har skapat en guide där vi hjälper dig att välja rätt proteinbar. Vill du begränsa ditt energiintag ska du välja en bar med mindre kalorier och vill du öka ditt intag ska du välja en mer energität. Vi förklarar vad som är viktigt att tänka på. 

Är det bättre med kalorisnåla bars?

Precis som nämnt ovan så påverkar ditt specifika mål med kosten huruvida kalorisnåla bars är bättre än de som innehåller lite mer energi. Är ditt mål att gå ner i vikt eller i allmänhet begränsa ditt energiintag är till exempel. Questbar’s Chocolate Brownie det ett bra alternativ. Den vann vår test som den bästa proteinbaren eftersom den enligt oss har ultimat makrofördelning med högt proteininnehåll och samtidigt låg i energi. 

Vill du istället få i dig mer energi och bygga muskler eller öka i vikt så kan Nutramino’s proteinbar vara ett mycket bättre alternativ för dig. Den var också med i testet där vi jämförde olika proteinbars men hamnade längre ner på listan då den innehöll mer energi men lika mycket protein som till exempel Questbar. 

Dessa två bars är bra exempel på att båda kan vara ett bra alternativ beroende på vad du har för mål. Att anpassa sina kostval till ditt eget syfte är A & O för att lyckas. 

Vill du ha hjälp med kosten och önskar ett individuellt anpassat kostschema som skräddarsys för hand åt dig? Klicka här för kontakt eller för att läsa mer.

Vart hittar jag nyttiga bars att köpa?

  • Om du är ute efter till exempel Questbars lite energisnålare variant kan du klicka här eller på knappen “köp nu” nedanför bilden:

  • Ifall du vill testa ett mellanting är Barebells Proteinbars ett bra alternativ. Smaken Caramel & Cashew är en favorit hos oss. Klicka här eller på “köp nu” för att komma till den:

Daniela

Certifierad Kostrådgivare och Personlig Tränare.

Read Previous

Bästa Proteinbaren → 11 Bästa Proteinbarsen【2022】

Read Next

Guide → Vi Förklarar De Viktigaste Vitaminerna【2022】

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.